Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] APB ;]

KowalMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dzisiaj kilka pytań skierowanych do zaawansowanych graczy APB ...

1. Jak mogę mieć swoje logo, np. Adidas albo Monster Energy.

Wiele osób ma takie LOGO, którego nie da się w żaden sposób zrobić w LOGO Creator .

2. Gdzie mogę znaleźć mój AKTUALNY poziom (lvl)?

Gdy robię misję u przedstawicieli mojej frakcji, pisze mi obok nich jakiś lvl . Konkretnie jak bym chciał wziąć misję u początkowego przedstawiciela, pisze mi że mam MAX LVL . A jak biorę u innego, u którego jeszcze nie brałem to mam 1 LVL .

3. Czy tylko za pomocą PREMIUM mogę modyfikować niektóre rzeczy, np. wozy?

Na razie to na tyle ; ] / Proszę o szybką odpowiedź

KowalskixD.png
Opublikowano

1. Musisz kombinować z różnymi figurami geometrycznymi. Logo adidasa łatwo zrobić - 3 prostokąty i jedna warstwa, która usuwa warstwy pod nią - mask.

Co do Monster Energy, to te ślady po pazurach się odblokowują po jakimś czasie i są one gotowe - nie trzeba ich robić samemu.

2. W APB nie ma poziomu postaci, są tylko poziomy kontaktów, u których robisz misję. Robiąc misje u nich - wbijasz ich level, a co level dostajesz jakiś przedmiot do kupienia.

Każdy kontakt ma określony maksymalny poziom.

3. Możesz edytować je bez premium, ale wtedy możesz tylko 7 symboli bodajże zrobić na nim, a z premium aż 50.

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

1. Musisz kombinować z różnymi figurami geometrycznymi. Logo adidasa łatwo zrobić - 3 prostokąty i jedna warstwa, która usuwa warstwy pod nią - mask.

Co do Monster Energy, to te ślady po pazurach się odblokowują po jakimś czasie i są one gotowe - nie trzeba ich robić samemu.

2. W APB nie ma poziomu postaci, są tylko poziomy kontaktów, u których robisz misję. Robiąc misje u nich - wbijasz ich level, a co level dostajesz jakiś przedmiot do kupienia.

Każdy kontakt ma określony maksymalny poziom.

3. Możesz edytować je bez premium, ale wtedy możesz tylko 7 symboli bodajże zrobić na nim, a z premium aż 50.

Dzięki za odp.

Ale co do tych LOGÓW to obiło mi się gdzieś o oczy że można wrzucać swoje LOGA do gry . I nie wiem czy to prawda ; ]

KowalskixD.png
Opublikowano

Jestem 100% pewny, że nie da się wrzucać własnych obrazów do APB. A to co ludzie robią w w symbol designer jest naprawdę niesamowite. Sam zobacz na youtubie.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Ps. do pytania 2 , jest lvl postaci ale jest on oznaczany rangą.(logiem)

http://www.mpcforum.pl/topic/398297-tutwszystkie-lvle-w-apb/

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@Up to są stare rangi przed Patchem.

Tutaj masz aktualne :

http://www.apbrwiki.com/wiki/Threat_Level

I rozgryzłem na czym polega system rang teraz. Mianowicie : zależnie od Ratio masz jakąś rangę np. Enforcer z 60R ma 1 poziomą kreskę. To czy jest ona zielona, brązowa, srebrna czy złota zależy od twojego K/D. NIe jest opisane jaki trzeba mieć, ani jaki masz aktualnie, ale na tym to polega.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Aha, już jakoś ogarniam ; ] Dzięki koledzy za pomoc :D

No cóż, będzie trzeba zacząć główkować nad jakimiś fajnymi Logami, bo nie wyjdę na lamusa ;D

jeszcze raz Dzięki i lecą Lajki ;]

KowalskixD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...